Om Temoco

Velkommen hit! Denne siden bruker vi som landingsside for diverse kampanjer (bruk skjemaet nedenfor) og for å fortelle kort om Temoco. 

Temoco AS jobber for at barer skal selge mest mulig med færrest mulig på innsiden av bardisker som samtidig er gode arbeidsplasser. Vi jobber symbiotisk med interiørarkitekter/designere fordi leveransene våre ofte er synlige elementer som tilfører identitet og for å dele vår kompetanse på funksjoner for oppbevaring, tilberedning, hygiene, servering og offentlige retningslinjer. Dette er sentrale elementer for å sikre et godt, helhetlig bardesign. 

Leveranser fra Temoco inkluderer analyse av driften, gode idéer, rådgivning med tilrettelegging i samsvar med øvrige installasjoner og produktleveranser fra gode leverandører.  Det koster ikke mer med vedlikeholdsfritt utstyr som ofte også kan gjenbrukes. Sjekk ut referanseprosjektene til Temoco!

Vi har holdt på siden 1991. Morten Hovde Larsen har stått ved roret hele veien med spisskompetanse på rådgivning, funksjon, produktdesign og utvelgelse/import av produkter for barer, hoteller og restauranter.

Temocos organisasjon inkluderer også våre vareleverandører og samarbeidspartnere innenfor alt tenkelig av installasjon. Vi borrer, trekker rør, snekrer, maler, pynter, sveiser og monterer.

Her har vi et kontaktskjema du kan fylle ut. Klikk her for å sende Temoco en e-post eller ring Morten Hovde Larsen på 91597866.

Kontakt Temoco